dimarts, 13 d’abril del 2010

Ja tenim la triologia!!


Després de "Totes les baranes dels teus dits" i "Versos de tardor" avui arriba el tercer recull de versos. Com les altres ocasions fruit d'una iniciativa del blog d'en Jesús M. Tibau i amb la complicitat de l'Editorial Petròpolis de Jaume Llambrich; ja podem parlar de...
1ª Triologia poètica de Petròpolis
El llibre que avui es presenta virtualment a http://www.petropolis.cat/ a partir de les 20h. es diu:
Totes les sortides dignes
i tenia com a fil conductor versos inspirats amb el títol del darrer llibre de relats de J.M. Tibau anomenat "Una sortida digna".
Enhorabona a tots els participants!!!
Ja tinc ganes de tenir-lo entre les mans.

JA TENIM LA TRIOLOGIA!!!!

(la portada és un bonic dibuix de la col·leccionista de moments Carme Rosanas. Enhorabona Carme!)

4 comentaris:

  1. Gràcies, Gabriel, ja tenim la trilogia, però segur que no s'acaba aquí...

    Fa il·lusió perquè és participar, hi surt el nostre poema pesonal de cadascú, però també hi tenim els poemes de molts amics de la xarxa i la veritat és que en tots els llibres n'hi ha de preciosos.

    Si el Personatges Itinerants de poesia d'aquest any ens surt tan bé com el de l'any passat (o al menys això crec jo) en farem un altre. També hi ha poemes que són una preciositat, i fan com una conversa, ja que els lliguem un amb l'altre. Agafem una paraula, un vers o una idea del poema anterior per a contruir el següent. El de l'any passat van quedar molt macos, a part dels poemes finals, que se'ns en va anar l'olla a tots de tant emocionats que estàvem i vam començar a fer poemes parlant de la màgia de l'experiència i va quedar una mica "pesadet". Però salvat aquest final que de 130 i escaig de poemes en devien ser 6 o 7, els altres estaven molt i molt bé. M'agradarà veure-t'hi aquest juliol.

    Una abraçada

    ResponElimina
  2. Eii, Carme, gràcies pel comentari.
    Ostres, sí, la veritat em faria gràcia això dels Personatges Itinerants.
    Fanal Blau:
    Gràcies pel comentari.
    Continuem? Per part meva...i tant!
    Has vist el video d'en J.M.Tibau del web de Petròpolis. Ha deixat la porta oberta que en el futur hi haurà segurament més iniciatives. Serà un plaer poder-hi participar.

    ResponElimina
  3. moltes gràcies per la difusió, i felicitats per la feina feta!

    ResponElimina